Cosmic Flow Torus

Cosmic flow torus 3-daagse #2

Deze unieke helende reis op afstand helpt je om blokkades te verlichten en meer in alignment komen met jouw ware natuur. Het Akasha centrum is een magische plek met vele helende krachten. Zodra mensen het Akasha centrum (dit is een magisch healing centrum op locatie) binnen komen kan er al spontaan heling plaatsvinden. Het heeft een sterk Torusveld dat zorgt voor balans in je lichaam, ziel en geest. Experimenten met tientallen mensen wijzen uit dat je ook op afstand de helende krachten van het Torusveld van het Akasha centrum kunt ontvangen. 
 
Wij sluiten jou gedurende 3x24u aan op het Torusveld. Halverwege geven wij een afstand transmissie van 2.5u met de Kosmische Schijf en Ankhen. Hierbij gaan wij alle chakra’s af waardoor Karma in de chakra’s tot de 1e incarnatie opgelost kunnen worden! Gemiddeld heb je 10 van deze sessies nodig om vrij van alle Karma te raken. Dit is een eerste krachtige kennismaking met dit werk. Wij gaan komend jaar 10 Kosmische schijf sessies op afstand faciliteren zodat jij het volledige traject kunt afmaken. Meer info over de Torus en de Kosmische Schijf behandeling hieronder.

De instructies hoe af te stemmen op deze healing sessie krijg je na betaling per mail toegestuurd. Hierbij zit ook de link ondersteunende muziek. Je mag dus relaxed gaan liggen en de energieën ontvangen. Tijdens de 3 dagen aansluiting op het torusveld kan je normaal functioneren en hoef je niet in rust te gaan.

PROGRAMMA

🤍 di 16 april start aansluiting op het Akasha Torusveld om 00:00 in de nacht (van 15 op 16 april)

🤍 woe 17 april van 19:30-22:00 Kosmische Schijf en Ankh behandeling
🤍 do 18 april om 00:00 afsluiting van het Torus veld (in de nacht van 17 op 18 april)

Je hoeft niet op het tijdstip dat wij de transmissie doen in rust te zijn om te ontvangen. Je kunt jezelf op een later tijdstip afstemmen op de transmissies en deze alsnog ontvangen. Er is tijdens de sessie géén interactie of live video (geen zoom). Dus puur de energieën op jezelf ontvangen. 

bijdrage

vorige sessies

Heb jij eerdere sessie(s) gemist? Deze kan je alsnog volgen via onderstaande link(s). Elke sessie is anders. Het beste is om het totale traject van 10 kosmische schijven sessies af te maken.

waarbij ondersteunT deze HEALING 3-daagse?

Wat kan je ervaren tijdens DEZE healing sessie?

wat is een torusveld?

Het torusveld van het Akasha centrum is een sterk helend veld, waardoor je eigen torusveld hiermee kan gaan resoneren en disbalansen kan herstellen. Dit is echter een proces van eerst blootleggen van de blokkades en disbalans, waarna herstel kan plaatsvinden. Bekijk hier onder een filmpje van het magische Akasha centrum in Hippolytushoef.

De torus, als een energieveld, volgt vastberaden een dans van continue uitwisseling. Energie stroomt door het centrale gat, circuleert en beweegt weer naar buiten in een eindeloze cyclus. Van subatomaire deeltjes tot de grootste sterren, en zelfs binnen biologische systemen, wordt deze torusvormige beweging gezien als een kracht die materie organiseert en vitaliteit voedt. Simpel gezegd, alles heeft een torus energieveld.

 

Op subatomair niveau is het torusveld de blauwdruk voor de creatie van materie, terwijl het in biologische systemen geassocieerd wordt met de circulatie van levensenergie, met tastbare impact op gezondheid en vitaliteit. Het centrum van ons torusveld is het hart. Het hart genereert het grootste elektromagnetische veld rond het lichaam. Daarom is het hart het brandpunt van alles wat is. Het hartcentrum heeft zijn eigen torus energieveld dat eromheen stroomt, naast een groter torusveld dat om je hele lichaam stroomt. Ons persoonlijke torusveld kan uit balans raken. Stress, emoties, levensstijl en omgevingsfactoren hebben invloed op deze dynamiek, wat verband houdt met zowel fysieke als mentale gezondheid. 

 

Onze onderste drie chakra’s beheersen een groot deel van ons fysieke lichaam en aardse ervaringen, terwijl de bovenste drie chakra’s ons verbinden met God, ons Hoger Zelf en onze spirituele aspecten. Het hartchakra fungeert als de brug die ons verbindt met zowel de fysieke als de spirituele dimensie, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd op beide niveaus te bestaan. Wanneer je torusveld gezond is en ongehinderd in alle richtingen draait, genereert het een oneindige hoeveelheid energie, vitaliteit en levenskracht. Deze zelfgenezende energie creëert innerlijke balans en welzijn terwijl we onze vibratie verhogen.

Kosmische schijf en Ankh behandeling

Een Kosmische Schijf is net als een Ankh een kosmisch instrument. Een Kosmische schijf behandeling is een vorm van regressietherapie die je niet enkel terugvoert naar het verleden, maar je wezenlijk terugleidt naar jezelf, naar de kern van je ziel. Onder de liefdevolle, doch veeleisende invloed van diverse kosmische energieën van planeten, belicht dit traject het pad dat je ziel vooraf heeft gekozen voor jouw incarnatie op Aarde.

De energie van de Kosmische Schijven staat in verbinding met de planeten Venus, Saturnus, Mercurius en Pluto.

  • Venus, vertegenwoordigd door de kleur geel, symboliseert liefde
  • Saturnus, met de kleur oranje, staat voor karma
  • Mercurius, in paars, vertegenwoordigt het denken
  • Pluto, gekoppeld aan kobaltblauw, staat voor transformatie

De behandeling vormt een transformatieve reis om je weer volledig op het juiste pad te brengen. Gedurende deze behandelingen (er zijn er ongeveer 10 nodig in totaal) wordt ruimte gecreëerd voor groei en genezing, met een geleidelijke overgang naar een nieuwe situatie tussen de sessies om aanpassing te vergemakkelijken. Wij gaan komend jaar 10 sessies faciliteren waar je op afstand aan mee kunt doen. De energie die tijdens deze sessies vrijkomt, blijft nog ongeveer 18 maanden nawerken in het lichaam.

Veelvoorkomende klachten vinden vaak hun oorsprong in het niet naleven van de ware missie van de ziel op aarde. Dit traject richt zich op het herstellen van de verbinding tussen lichaam en ziel, waardoor gezondheid en kracht weer samenvloeien.

 

De behandelingen omvatten hoofdzakelijk het instralen en uittrekken van energie op de chakra’s met behulp van de Kosmische Schijf. Dit instrument, dat werkt met kosmische energie, richt zich op het reinigen van onverwerkt karma, pijn, angsten, ziekte en zielsverdriet die zich kunnen ophopen in de chakra’s. Door deze behandelingen wordt de weg vrijgemaakt voor groei, genezing en het vervullen van karmische afspraken.

Na enkele sessies zal de Kosmische energie versmelten met je ziel, met als doel het zelfgekozen karma zonder hindernissen van ziekten of emoties in te vullen. Er ontstaat een vernieuwd denkpatroon en je innerlijke gevoelens komen naar buiten, waardoor je met zelfvertrouwen kunt bouwen aan een nieuwe toekomst.

Tijdens de behandeling werken we tevens met verschillende Ankhen. De tweebenige Ankh is een kosmisch instrument en heeft een krachtige werking naar het astrale lichaam en de ziel. Van daaruit versterkt of geneest hij het fysieke lichaam. De combinatie met de Kosmische Schijven werkt heel krachtig.