Sacred Temple Journey Egypt

Sacred Temple Journey Egypt

25 -31 OKTOBER 2023

VAN BLOKKADES NAAR BLISS
SACRED UNION & SEXUAL HEALING
PORTAAL NAAR BLISS, AL-ÉÉN EN LIEFDE ZIJN

7 DAGEN OP AFSTAND MEE REIZEN 
LANGS HEILIGE TEMPELS EN PIRAMIDES IN EGYPTE

7 TRANSMISSIES & ACTIVATIES EN 3 CLEARINGSMET HEILIGE GEOMETRIE,
FREQUENTIES EN PLASMA

Stop met uitstellen - Start met leven
vanuit jouw krachtige levensenergie

Meld je nu aan voor deze diepgaande energie transmissies en afstand healing

Sacred Union & Sexual healing

Tienduizenden jaren lang zijn wij verwijderd geraakt van onze natuurlijke staat van Zijn; een Goddelijke staat waarin er liefde, vertrouwen en (eenheids)bewustzijn is. Velen van ons hebben herinneringen aan de zuivere tijden van Lemurië, Atlantis en het Heillige Tempelwerk uit Egypte. Hier zitten ook veel wonden en trauma’s aan gekoppeld, zowel op persoonlijk als collectief niveau. 

De mannelijke en vrouwelijke energieën zijn uit balans geraakt en in wantrouwen naar elkaar gaan leven. Het is tijd dat wij de heelheid in onszelf weer herstellen (Sacred Union) en onze levens- en seksuele energie overvloedig laten stromen zodat zij als motor voor leven vanuit onze Zielsfrequentie gaat dienen. 

hoe kan je dat portaal weer openen naar Bliss en leven vanuit je hart én seks centrum, met oneindig veel energie om uit te putten?

Deze Sacred Temple Journey helpt jou bij het oplossen van blokkades die je levensenergie beperken, en activeert verborgen (energie) bronnen en vergeten weten.

Isis
ondersteunt ons op dit pad van herinneren om vanuit onze heelheid te leven, afgestemd op ons Multidimensionale ZIJN.

Alchemy & Mystery Schools

In deze reis brengen we lang verborgen gebleven kennis samen vanuit Alchemie en de Egyptische Mysterie scholen. Cornelis zet krachtige alchemistische processen vanuit Atlantis en Egypte in tijdens deze reis vanuit zijn mannelijke kracht en verbinding met het 0-punts veld. Zoals de creaties met Goud Ormus, Plasma en het werken met Frequenties, Kristallen en Heilige Geometrie. Anja deelt de belichaming van de vrouwelijke kracht, Kundalini ontwaking en Tantra vanuit het Egyptische Tempel veld van de Mysterie scholen. Onze nieuwe Isis Ankhen gaan een grote rol spelen deze reis.

Als één kanaal van licht en liefde helpen we op deze manier collectieve bewustzijnsvelden verlichten, en nemen we jou mee op deze (innerlijke) reis van heling, transformatie en groei

Bestel hier je ticket en meld je aan!
  • Kosten voor deelname aan deze Sacred Union reis met jezelf zijn €233,-.
  • De eerste 21 deelnemers die het reguliere ticket kopen krijgen een ondersteunende Akasha Elixer (10ml) cadeau t.w.v. €34,-. 
  • Meld je je vóór 9/9/2023 aan dan krijg je een energie transmissie cadeau om al in de stemming te komen!

Het donatie ticket is bedoeld voor mensen die het reguliere bedrag écht niet kunnen missen. Wij vertrouwen in jouw oprechtheid hierin. 
De transformaties die plaatsvinden doen niet onder voor real-life behandelingen en retraites hebben wij uit ervaring geleerd. 

Welke thema's komen aan bod?

CLEARINGS

TRANSMISSIES & ACTIVATIES

Waarbij ondersteunt deze Sacred Journey?

Wat kan het voor je doen?

Wat kan je ervaren tijdens deze week?

De instructies hoe af te stemmen op deze healing journey krijg je na aanmelding per mail toegestuurd. 

Let's journey together!- Liefs van Cornelis & Anja

Het donatie ticket is bedoeld voor mensen die het reguliere bedrag écht niet kunnen missen. Wij vertrouwen in jouw oprechtheid hierin. De transformaties die plaatsvinden doen niet onder voor real-life behandelingen en retraites hebben wij uit ervaring geleerd.