Avalon

de Magie van Avalon & Graancirkels
Multi-dimensionale transmissie reis

VERBIND MET JOUW
INNERLIJKE GODSKERN 
SACRED UNION ALS PORTAAL 
NAAR BLISS, AL-ÉÉN EN LIEFDE ZIJN

11 DAGEN OP AFSTAND MEE REIZEN 
MAGISCHE AVALON IN ENGELAND
11 TRANSMISSIES EN ACTIVATIES
11 KRACHTPLEKKEN 2 GRAANCIRKELS

Meld je aan voor deAvalon journey!

Kosten voor deelname aan deze Magische Avalon reis zijn €144,-.
Wil je liever losse transmissies volgen?  Deze zijn €21,- per stuk

 

Jouw innerlijke Godskern

Tienduizenden jaren lang zijn wij verwijderd geraakt van onze natuurlijke staat van Zijn; een Goddelijke staat waarin er liefde, vertrouwen en (eenheids) bewustzijn is. Velen van ons hebben herinneringen aan de zuivere tijden van Lemurië, Atlantis en het Priester(essen), Natuurmens en Magiërs werk uit vele andere tijden zoals Avalon. Hier zitten ook veel wonden en trauma’s aan gekoppeld, zowel op persoonlijk als collectief niveau. 

De mannelijke en vrouwelijke energieën zijn uit balans geraakt en in wantrouwen naar elkaar gaan leven. Het is tijd dat wij de heelheid in onszelf weer herstellen (Sacred Union) en met onze Innerlijke Godskern gaan verbinden, zodat wij het leven vanuit onze Zielsfrequentie gaan dienen. Seksuele energie mag ook weer vanuit haar zuiverheid ervaren en ingezet worden voor heling en groei.

hoe kan je dat portaal weer openen naar Bliss en leven vanuit je hart , bekken éN je NATUURlijke zijn?

Deze Avalon Journey gaat over je Innerlijke Kracht, het Zuiver mannelijk en Zuiver vrouwelijk en de verbinding met Moeder Natuur en Natuurwezens herstellen. De reis helpt jou bij het oplossen van blokkades die je levensenergie beperken, activeert Zielsherinneringen en helpt de Avalonische Priester(es), de Druïde en Magiër in jezelf weer naar buiten te komen. 

Wij maken deze reis vanuit onze missie als Tweelingzielen,  afgestemd op ons Multi-dimensionale Zijn. Wij reizen fysiek langs de Maria- en Michaels leylijnen, die elkaar op verschillende krachtplekken kruisen.

Hierin worden wij ondersteund door onder andere Maria Magdalena, Yeshua, moeder Maria, Aartsengel Michael en vele kosmische hulpteams van de hoogste frequenties.  

21 juli - 1 aug 20:00-20:34

Fysiek gaan we de transmissies tussen deze data geven, elke dag één tussen 20:00-20:34. Wij sturen dan de energieën versterkt door die we ter plekke op de krachtplekken geladen hebben in ons systeem, de kristallen en plasma generators. Dit doen wij met onze Ankhen en Multi-dimensionale energetische hulpteams.

Wat als ik niet kan op het moment van de transmissie?
Dat is geen probleem.  Omdat wij voorbij tijd en ruimte werken zijn de transmissies op elk later gewenst tijdstip en dag te ontvangen. In de email die je ontvangt na aanmelding staan instructies hoe (later) af te stemmen op de transmissie. Ben jij nieuw in de wereld van energie transmissies? Bekijk dan onze uitleg hierover in het filmpje.

Activaties en Healing transmissies
MET HEILIGE GEOMETRIE, FREQUENTIES EN PLASMA

Avalon & Sacred Magic

In deze reis gaan we op zoek naar de Sacred Magic van Avalon vanuit afstemming met de krachtplekken.  Met de transmissies hopen wij jou en het collectief te ondersteunen in het bereiken van je potentieel en missie op Aarde.

Avalon is een mysterieus eiland uit de Arthur legendes en heeft magische genezingskracht. Na zijn laatste slag werd Koning Arthur naar Avalon gebracht om te herstellen van zijn dodelijke verwondingen.

Het eiland staat onder bescherming van machtige priesteressen, zoals Morgana (of Morgan le Fay), die bekend staat als een krachtige tovenares en halfzuster van Arthur. Deze vrouwen zijn de bewaarders van oude kennis en magie, en zij spelen een cruciale rol in de genezing en begeleiding van Arthur en andere zoekers van wijsheid. 

Avalon is ook verbonden met de zoektocht naar de Heilige Graal, het mystieke voorwerp dat de ultieme spirituele vervulling en verlossing symboliseert.
 Avalon symboliseert een ideale wereld, een utopie waar harmonie, genezing en spirituele verlichting centraal staan. Het is een plek waar de fysieke en spirituele werelden samenkomen, en waar mensen hun hoogste potentieel kunnen bereiken.

Meld je aan voor deAvalon journey!

Kosten voor deelname aan deze Magische Avalon reis zijn €144,-.
Wil je liever losse transmissies volgen?  Deze zijn €21,- per stuk

 

Kies jouw transmissies of ga voor de complete reis

Fysiek gaan we de transmissies tussen 22 juli en 1 augustus geven, elke dag één tussen 20:00-20:34.

Wat als ik niet kan op het moment van de transmissie?
Dat is geen probleem.  Omdat wij voorbij tijd en ruimte werken zijn de transmissies op elk láter gewenst tijdstip en dag te ontvangen. 
In de email die je ontvangt na aanmelding staan instructies hoe (later) af te stemmen op de transmissie. 

stonehenge-gettyimages-599815110-1

#1 ✨ Stonehenge

22-07-2024 | 20-20:34
Een kosmische Poort naar diep begrip over jezelf, de planeet en het universum. In dit epicentrum van aardse energie, komen wel 14 leylijnen samen. De energie kan ons in contact brengen met het bewustzijn van de Aarde, en de heilige geschiedenis van deze plek.

avebury

#2 ✨Avebury Henge

23-07-2024 | 20-20:34
Slangentempel Avebury Henge bevat de grootste steencirkel ter wereld, met 800 gigantische stenen. Het uitgestrekte monument besloeg meer dan 5.6km en heeft vanuit de lucht de vorm van een slang. Het is een krachtige vortex voor spirituele energie en heling.

449121959_8109468319112228_8933942173420624804_n

#3 ✨ Graancirkel 1

24-07-2024 | 20-20:34
Deze mythische geometrische patronen verschijnen vooral in juli en augustus in graanvelden nabij Krachtplekken in Engeland. Wij hopen minimaal 2 te kunnen vinden en de buitenaardse frequenties en coderingen in ons op te nemen en door te sturen.

CC5

#4 ✨ Graancirkel 2

25-07-2024 | 20-20:34
Deze mythische geometrische patronen verschijnen vooral in juli en augustus in graanvelden nabij Krachtplekken in Engeland. Wij hopen minimaal 2 te kunnen vinden en de buitenaardse frequenties en coderingen in ons op te nemen en door te sturen.

IMG_8243

#5 ✨ Glastonbury Tor

26-07-2024 | 20-20:34
De toren fungeert als een krachtige antenne, die kosmische energieën naar de aarde kanaliseert en helende trillingen naar buiten uitstraalt. Deze "magische berg" was een centrale locatie voor godinnen- en vruchtbaarheidsrituelen, de thuisbasis van de Keltische Feeën Koning, en staat bekend als het mystieke Eiland van Avalon. Gedurende de transmissie verbinden wij ons met de piramide die zich energetisch in de heuvel bevindt.

glastonbury_chalice_well1

#6 ✨ Chalice Well (rode) & Witte Bron

27-07-2024 | 20-20:34
De Rode en de Witte Bron in Glastonbury vertegenwoordigen mannelijke en vrouwelijke energieën, waarbij Chalice Well wordt geassocieerd met vrouwelijke vruchtbaarheid en heling, terwijl de Witte Bron staat voor mannelijke kracht en vitaliteit. Laat het Goddelijk mannelijk en Vrouwelijk in jezelf samensmelten met deze transmissie.

Glastonbury_Abbey_church_view_from_east

#7 ✨ Glastonbury Abbey & Maria Magdalena Kapel

28-07-2024 | 20-20:34
Het is een plek waar zowel mannelijke als vrouwelijke spirituele energieën harmonieus samenkomen, waardoor je een diepe verbinding kunt ervaren met zowel je eigen spirituele kracht als met de kosmos. Kwaliteiten van het Goddelijk mannelijk zoals kracht, bescherming en leiderschap komen hier samen met het Goddelijk vrouwelijk.

wearyall-hill-013-001

#8 ✨ Glastonbury Thorn & Wearyall Hill

29-07-2024 | 20-20:34
Volgens de overlevering zou Jozef van Arimathea, een geheime volgeling van Jezus, naar Engeland zijn gereisd met de Heilige Graal en deze hebben verborgen op een geheime plek in Glastonbury. Wearyall Hill is de plaats waar Jozef aankwam. Vermoeid van zijn reis stak hij zijn staf in de grond en deze begon te groeien en bloeien, wat leidde tot de Glastonbury Thorn, een bijzondere meidoornboom die in de lente én winter bloeit.

Camelot-Castle-Hotel-Tintagel-Exterior

#9 ✨ Camelot Castle

30-07-2024 | 20-20:34
De mysterieschool van Koning Arthur stond voor de zoektocht naar innerlijke wijsheid en persoonlijke transformatie. De Ridders van de ronde tafel vertegenwoordigen verschillende aspecten van het menselijke karakter en de zoektocht naar persoonlijke groei en morele zuiverheid. Iedere ridder belichaamt een specifieke deugd of spirituele kwaliteit. De zoektocht naar de Heilige Graal symboliseert het hoogste spirituele doel en de vereniging met het goddelijke. Met deze energieën verbinden wij tijdens deze transmissie.

inside-merlins-cave

#10 ✨ Merlijns Grot

31-07-2024 | 20-20:34
Merlijn is een ingewijde in de mysterieuze school van Koning Arthur. Merlijn bezit diepe esoterische kennis en wijsheid, die hij doorgeeft aan Arthur en de ridders van de Ronde Tafel. Hij fungeert als een schakel tussen de menselijke wereld en het mystieke of Goddelijke. Zijn magie symboliseert de verborgen krachten van het universum en de dieperliggende spirituele realiteiten. De grot was een plek voor inwijdingen en het versterken van de verbindingen met de Aarde en de Kosmos. Tijdens deze transmissie verbinden wij met Merlijn vanuit zijn Heilige plek.

waterfall-one

#11 ✨ Heilige Vallei & St. Nectan

01-08-2024 | 20-20:34
Deze verborgen vallei staat bekend om haar serene en ongerepte natuur, met weelderige bossen en een indrukwekkende waterval. St. Nectan's Glen is ook de thuisbasis van elfen en feeën, dryaden (boomgeesten) en waterspirits en vele andere natuurwezens die zich in de dichte bossen en rondom de watervallen ophouden. We gaan onze connectie met deze magische wezens en de prachtige natuur weer herstellen tijdens deze transmissie.

Avalon4

compleet pakket 11 transmissies + Bonus

22-07 t/m 01-08-2024 | 20-20:34
Dompel jezelf volledig onder met de complete Avalon reis. Wordt lid van onze besloten Facebook community om ervaringen te delen en evt. extra ondersteuning te ontvangen indien nodig. Als deelnemer aan de volledige reis krijg je toegang tot eventuele bonus transmissies zoals een extra graancirkel als we die vinden, of een extra clearing. Elke dag krijg je een mail met info over de krachtplek. Ook delen wij soms extra foto's en filmpjes in de Facebook groep.

Thema's

CLEARINGS 

TRANSMISSIES & ACTIVATIES

3dd381e11f549f9d689c35c4cabe03e3

Akasha Alignment Amulet

Wij nemen 34 Alignment Amuletten mee die wij gemaakt hebben als bescherming tegen negative energie van buiten af.

De energie van alle Avalon krachtplekken die we bezoeken én onze transmissies laden we in deze amuletten, zodat je hier ook op dagelijkse basis na áfloop van de Avalon journey van kunt genieten. Zij zullen je ondersteunen bij het integratieproces van deze reis.

Deze amuletten zijn gevuld met een alchemistisch mengsel van kristalpoeders en metalen, bevatten coils en zijn tevens krachtige plasma generatoren.

Reserveer deze speciale Akasha Amulet door hem nu aan je bestelling toe te voegen!  Geef bij je bestelling aan welke kleur je wenst; Goud, Zilver of Rosé Koper.

Waarbij ondersteunt deze AvalonJourney?

Wat kan het voor je doen?

Wat kan je ervaren tijdens deze week?

Let's journey together!- Liefs van Cornelis & Anja

Cornelis zet krachtige alchemistische processen vanuit Atlantis en onder andere de Arcturianen in tijdens deze reis vanuit zijn mannelijke kracht en verbinding met het 0-punts veld. Zoals de creaties met Goud Ormus, Plasma en het werken met Frequenties, Kristallen en Heilige Geometrie

Anja deelt de belichaming van de vrouwelijke kracht, Kundalini ontwaking en het Tempelveld van de Mysterie scholen. Onze Isis Ankhen gaan natuurlijk weer mee op deze reis.

Als één kanaal van licht en liefde helpen we op deze manier collectieve bewustzijnsvelden verlichten, en nemen we jou mee op deze (innerlijke) reis van heling, transformatie en Sacred Magic

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar Avalon