Akasha Energy Upgrade – Bosnische Piramides

Akasha energy upgrade 7-DAY INTENSIVE
Bosnische piramides

Reis energetisch met ons mee naar de Bosnische piramides en ontvang 7 dagen lang clearings, activaties en energie transmissies. Wij nemen je mee in de energie van deze bijzondere spirituele reis en doen dagelijks energetisch werk op de groep. Ook werken wij met Plasma energie in de vorm van buisjes die we gaan opladen en deels achterlaten op de verschillende krachtplekken. Dit versterkt het wereldwijde grid wat Cornelis vanuit het Akasha centrum aan het bouwen is.

In 2005 werd in Bosnië een reusachtig piramidecomplex ontdekt, bestaande uit 11 structuren waarvan 5 piramides. Deze piramides zijn groter, schijnen krachtiger te zijn en mysterieuzer dan de piramides in Egypte. En die piramides blijken een ‘energetisch actieve werking‘ te hebben: vitaliserend en bewustzijnsverruimend. De ondergrondse tunnels hebben helende kwaliteiten, en de lucht daar diep onder de grond is frisser dan op een bergtop!

Interessant is dat piramides niet alleen in Egypte zijn gevonden, maar ook verspreid over de hele wereld, waarvan wordt aangenomen dat ze zijn gebouwd door beschavingen die absoluut geen contact met elkaar hadden en op verschillende tijden in de menselijke geschiedenis de Aarde bewoonden.

Energiemachines
Dr. Sam Osmanagich (de ontdekker van deze piramides) heeft geformuleerd wat volgens hem kenmerkend is voor deze merkwaardige Bosnische piramides:

 1. Er zijn duidelijke geometrische piramideverhoudingen.
 2.  Alle piramides staan met één zijde exact naar het noorden.
 3. Er is sprake van een bedekking met beton dat sterker is en vochtbestendiger dan huidig modern gefabriceerd beton.
 4. Er zijn in de piramides met röntgen­technologie ondergrondse ruimtes te zien, tot op vele niveaus.
 5. Er is sprake van tunnels onder de hele vallei, tientallen kilometers lang.
 6.  Water heeft grote invloed. Er loopt een rivier tussen de piramides door.
 7. Er zijn energetische fenomenen waar te nemen, zoals de energiestraal (‘beam’) uit de top van de Zonpiramide. Nader onderzoek geeft nu aan dat er sprake is van ‘scalar waves’ of ‘teslagolven’ bij de top. 

Waarom werken piramides zo helend?
De piramides staan in verbinding met de Kosmos en zijn perfect uitgelijnd met Moeder Aarde. Piramide betekend ‘vuur in het midden’. Als je dit koppelt aan water en aan ijzer krijg je een vuur-water-aarde verbinding waardoor positieve ionen ontstaan. Positieve ionen laden ons positief op. Dit is de reden waarom piramides zo helend werken op ons systeem. 

Plasma
Door middel van positieve ionen met hoge trillingsfrequenties (die aanwezig zijn in piramides) kan je Kristallen en Plasma opladen. Op onze reis nemen we Plasma buisjes mee voorzien van een kopercoil en kristalpoeder. Deze plaatsen wij op verschillende krachtplekken in de grond zodat we deze aan kunnen sluiten op het energiegrid dat al gebouwd is vanuit het Akasha centrum. Een gedeelte van deze plasma buisjes nemen wij mee naar huis waar we ze in de vorm van Akasha orgonite Stones gaan verwerken. Dit wordt een speciale oplage die achteraf te koop is.

De bijzondere en krachtige energie van deze piramides sturen wij door middels energie transmissies zodat jij thuis ook de helende en activerende werking kunt gaan ervaren.

Onze intentie voor deze reis is om jouw pure, ware Zelf weer te laten stralen in het licht van jouw Ziel. Jou te laten ervaren dat je heel, veilig en beschermd bent. Zodat jij jouw missie op Aarde met vreugde kunt gaan ontdekken en vervullen.

Naast de energie transmissies van de piramides werken we op de groep met zowel de schaduw als met het licht en activeren we alle chakra’s als ook jouw levensenergie (Kundalini). Tijdens deze reis werken we zowel met de schaduw als met het licht en activeren we alle chakra’s als ook jouw levensenergie (Kundalini).

Speciaal thema van deze reis is ‘hechtingstrauma’. Hier gaan we intensief mee werken. Cornelis en ik hebben enkele maanden geleden dit trauma geheeld, na vele jaren van bewustwording en in intensief relateren met elkaar. Hierdoor hebben wij toegang tot het werken met dit veld. Hechtingstrauma is ontstaan in onze vroege jeugd, maar op Zielsniveau hebben we hier in vele levens en in vele vormen mee te maken gehad. Wij werken niet alleen op het niveau van het innerlijk kind maar nemen ook de voorouderlijnen, andere levens en collectieve bewustzijnsvelden mee voor zover mogelijk en dienend.

Helen is niet alleen werken met het ‘verleden’ en onze schaduwen, maar ook het openen en activeren van levensenergie, vergeten weten en onze Zielsfrequentie. Wanneer wij deze frequenties weer kunnen belichamen helen wij ook op diep niveau.

DATA
2 t/m 8 juni 2023

KOSTEN DEELNAME €144,- of donatie

De waarde van deze 7-daagse intensive journey hebben wij op €144,- gesteld . Dit is het tarief wat wij normaal hanteren voor een groeps sessie van 3u. Kan jij dit echt niet besteden dan mag je een donatie doen met een minimum van €34,-. Het is ook mogelijk om in delen te betalen. Voel wat kloppend is voor jou in de uitwisseling. 

waarbij ondersteunt deze intensive?

Wat kan je ervaren tijdens deze week?

De instructies hoe af te stemmen op deze healing journey krijg je na donatie per mail toegestuurd. 

Wat kan je verwachten?

 • Dagelijks intensieve clearings, hiervan geven wij dagelijks een verslag
 • 3 of meer Akasha Upgrades (transmissies met multi-dimensionaal energie werk) vanuit de Piramides
 • Het delen van onze ervaring en kennis over hechtingstrauma 
 • Een space om te groeien, helen en delen (besloten Facebook groep)

Tijdens deze intensieve 7 dagen hoef je ons niet te volgen of in de Facebook groep aanwezig te zijn (mag wel). Wij nemen jou sowieso mee in de energie bij aanmelding. 

 

Welke clearings voeren wij onder andere uit?

 • Verwijderen van entiteiten
 • Verlichten van Familiekarma
 • Verwijderen van niet dienende koorden
 • Projecties weghalen
 • Beperkende overtuigingen 
 • Tekort denken
 • Doorbreken van lijnen naar zwarte magie
 • Innerlijk kind stukken
 • Hechtingstrauma
 • Contracten
 •  Vloeken
 • AI intelligentie en devices

minimaal 3x Akasha Upgrades
De energie transmissies gaan wij vanaf verschillende krachtige piramides in Bosnië doen. Wij maken hiervan een opname indien mogelijk en posten deze achteraf in de Facebook groep. De Akasha Upgrades doen wij onder andere met Plasma, kristallen, orgonites (Akasha Stones en andere kracht objecten), frequenties en onze Ankhen. Ook hebben wij een magisch centrum (het Akasha centrum) ter beschikking wat Cornelis gebouwd heeft. Hierin bevindt zich onder andere een baarmoeder, een kosmisch ei, het nulpunts- energie veld, een teleporter, een aardingsgrot en nog veel meer. Cornelis koppelt vele krachtplekken (waaronder nu ook de Bosnische piramides) aan het Akasha centrum om zodoende een grid over heel de wereld te vormen. Tijdens de energie transmissies ervaren mensen vaak tintelingen, warmte, krijgen herinneringen, beelden en booschappen door en ontvangen diverse activaties en helingen. 

De instructies hoe af te stemmen op deze healing journey krijg je na donatie per mail toegestuurd.