Baarmoeder Healing

BAARMOEDER HEALING

Baarmoeder blokkades

De baarmoeder bevat de herinneringen aan onze voorgeschiedenis, waaronder die van de baarmoeder zelf, toen we nog in de buik van de moeder waren, en zelfs die uit de eicel. In de baarmoeder is een continue “beweging” in elke fase van het leven van een vrouw. Als een vrouw moeder wenst te worden, de conceptie laat plaatsvinden en geboorte geeft, worden alle herinneringen die op dat moment aanwezig zijn in de baarmoeder, zowel op onbewust als op bewust niveau in beweging gebracht. Ook energetische stagnaties met betrekking tot traumatische ervaringen komen in beweging.

De baarmoeder is de belangrijkste bron van kracht van de vrouw. Het potentieel ervan gaat veel verder dan het krijgen van kinderen. In ons bewustzijn leidt het vrouwelijkste orgaan over het algemeen vaak een kwijnend bestaan. En dat terwijl de baarmoeder in een vrouwenleven de poort naar de hemel of de hel kan zijn.

De baarmoeder is het belangrijkste orgaan voor emotionele verwerking van de vrouw. De meeste problemen in de baarmoeder worden veroorzaakt door onderdrukte en geblokkeerde emoties. Als de baarmoeder met onverwerkte ervaringen, negativiteit en onderdrukte emoties is belast, wordt het zwaar en donker, totdat zij er uiteindelijk ziek van wordt. De baarmoeder slaat niet alleen gevoelens en persoonlijke ervaringen op, maar ook collectieve.

De oorzaken van een belaste baarmoeder kunnen heel divers zijn. Bijvoorbeeld ongewenste zwangerschap, harteloze seksuele uitwisseling, gewenste of ongewenste abortus, misbruik en geweld, maar ook grotere collectieve trauma’s (vorige levens) en familiekarma kunnen in de baarmoeder opgeslagen zitten als herinnering.

Deze healing sessie is gewijd aan baarmoeder blokkades zuiveren. In het Akasha centrum bevind zich een fysieke Kosmische Baarmoeder waar je in kunt liggen. In deze healing sessie werken wij vanuit de baarmoeder en  zetten wij het helende veld neer via al onze energetische helpers waaronder Isis en zal Maria Magdalena ons ook begeleiden. Er kan ook heling ontstaan op de m/v relatie en ontwrichte verhoudingen tussen man en vrouw. Wij laten ons leiden naar plekken in de baarmoeder waar persoonlijke, voorouderlijke, vorige levens en collectieve blokkades en trauma’s liggen opgeslagen. Deze koorden en blokkades verwijderen wij waar mogelijk en wenselijk.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

 

Met deze eenvoudige en essentiële waarheid gaan wij aan de slag om onze vrouwelijke creatiekracht, passie en levenslust weer te bevrijden.

De instructies hoe af te stemmen op deze healing sessie krijg je na betaling per mail toegestuurd. Hierbij zit ook de link naar de opname van deze Plasma Ankh healing sessie inclusief ondersteunende muziek. Je mag dus relaxed gaan liggen en de energieën ontvangen.

waarbij ondersteunT deze HEALING SESSIE?

Wat kan je ervaren tijdens DEZE healing sessie?