Hart Healing

Hart Heling

Hart blokkades – Intimiteit – Sexualiteit
Intimiteit en seks zijn waarschijnlijk de gevoeligste aspecten van het leven waarin je geconfronteerd kunt worden met onzekerheid en angst. Blokkades omtrent seksualiteit en intimiteit komen vaak voor bij zowel vrouwen als mannen. Tijdens seksuele intimiteit kun je instinctmatig een muur om je heen bouwen als er oude emotionele en/of fysieke pijnen in je worden geraakt uit vroegere ervaringen (vaak uit de kinderjaren). Als deze oude pijnen en verdriet onbewust geactiveerd worden, kunnen er verschillende seksuele beperkingen en blokkades ontstaan.

Bijvoorbeeld; je kunt jezelf laten “bevriezen” en je gevoelens uitschakelen om geen pijn en/of emotie te voelen, of je kunt alle respect voor je lichaam verliezen. Daarnaast kun je heel passief zijn en hopen dat het seksuele contact snel voorbij zal zijn met als gevolg dat je daarbij weinig voelt. Dit zijn allemaal strategieën om seksueel contact te voorkomen of om voor jou het beste met seksuele intimiteit om te gaan.

Vrouwen hebben over het algemeen veel blokkades in hun baarmoeder opgeslagen. Deze hoeven niet persé seksueel te zijn. Maar deze zorgen er wel voor dat je levensenergie (en seksuele energie) niet vanuit je onderste chakra’s naar het hart en hoger toe kan stromen. Het is dus zaak om de baarmoeder vrij te maken van blokkades om een goede energie doorstroming in het lichaam te krijgen. Hier hebben wij de vorige sessie (baarmoeder blokkades zuiveren op afgestemd).

Mannen hebben over het algemeen veel blokkades in het hart opgeslagen. Deze zorgen er onder andere voor dat de verbinding en doorstroming met de onderste chakra’s en sexualiteit niet optimaal is. Je zou kunnen zeggen (over het algemeen) dat de liefde bij mannen niet goed verbonden is met de seksuele energie (disconnectie) en bij vrouwen dat de seksuele energie niet goed verbonden is met de liefde.

Je krijgt hierdoor de typische disconnectie tussen man en vrouw: de man zoekt verbinding via sex en de vrouw zoekt verbinding via het hart. Het één is niet beter dan het ander, maar omdat beiden in zichzelf niet volledig verbonden zijn met hun hart of seksuele energie (door de blokkades) ontstaat disconnectie, frustratie en verdere afsluiting.

Hart blokkades

De belangrijkste fysieke klacht die met deze blokkade samenhangt is dat je emoties vasthoudt en dat dit tot longproblemen kan leiden. Ook het hart en andere organen die hier dicht in de buurt liggen kunnen niet goed stromen. Met als gevolg dat emoties in je lichaam rond gaan dwalen. Huilen is voor jou onbereikbaar. Je hebt een aantal overlevingsmechanismen ingebouwd waarmee je het punt van huilen hebt kunnen vermijden. Maar ook gevoelens van verliefdheid en dankbaarheid blijven op de oppervlakte. Je hart openstellen voor anderen en emoties dieper gaan ervaren kost tijd.

Deze blokkades op het hart en sexualiteit zijn gekoppeld aan elkaar en vinden meestal hun oorsprong in onze kindtijd (0-7 jaar). Tijdens de eerste 7 jaar van ons leven zijn wij namelijk geconditioneerd met opvoeding en de heersende maatschappelijke normen en waarden. Telkens als jij ‘afgestraft’ werd op iets wat voor jou als kind spontaan en zuiver was, ging jij je aanpassen. Op deze manier ‘leerde’ jij als kind wat wenselijk en niet wenselijk gedrag was, en ook hoe je de liefde en aandacht van je ouders kon krijgen (beloning). Op deze manier werd jij van je natuurlijke staat van Zijn geconditioneerd naar je Identiteit, waar dus ook de nodige trauma’s in opgenomen werden. Je levensenergie (die gekoppeld is aan je seksuele energie) werd hiermee structureel verminderd (natuurlijk onbewust). Ook kunnen blokkades stammen uit vorige levens, familiekarma en collectieve trauma’s.

Zodra jij bijvoorbeeld het gevoel hebt afgewezen te worden in sexualiteit (door je partner), wordt de hartblokkade (soms onbewust) geactiveerd (vanuit het ongeziene kindstuk) en deze staat in verbinding met jouw levensenergie. Je seksuele energie zal hierdoor ook geblokkeerd raken. Als jij als kind ook nog hebt ‘geleerd’ dat je je emoties niet mag uiten (inslikken of geen toegang hebben tot het gevoel) zal de energie van deze blokkade vast blijven zitten in je lichaam. Het is dus zaak je bewust te worden van deze blokkades en ze alle ruimte geven om gezien en gevoeld te worden zodat het weer kan stromen.

De Teleporter en het Hart

In het Akasha centrum is een teleporter gebouwd, een ‘apparaat’ van orgonite, heilige geometrie, kristallen, (edel)metalen, kruiden etc. Dit is een zelfstandig opererend bewustzijn geworden wat werkt met collectieve bewustzijnsvelden en deze transformeert. Ook is er een hart wat hiermee in verbinding staat. Tijdens deze hart heling sessie gaan we hiermee werken. Wij werken samen met de energie van Horus, Yeshua en al onze energetische helpers.

De instructies hoe af te stemmen op deze healing sessie krijg je na betaling per mail toegestuurd. Hierbij zit ook de link naar de opname van deze Plasma Ankh healing sessie inclusief ondersteunende muziek. Je mag dus relaxed gaan liggen en de energieën ontvangen.

waarbij ondersteunT deze HEALING SESSIE?

Wat kan je ervaren tijdens DEZE healing sessie?